Adatvédelmi leírás

Adatvédelmi szabályzat és Cookie tájékoztató

Miről szól ez a szabályzat?

Az Ön személyes adatait a Harmadik Part Kft., (székhely: 2040 Budaörs,

Budapesti út 33., adószám: 23118490-2-13) kezeli, mint adatkezelő (a továbbiakban: „mi”, „bennünket” vagy „Harmadik Part Kft.”).

Az Ön személyes adatainak gyűjtése, használata és védelme tekintetében számunkra a legfontosabb, hogy helyesen cselekedjünk. Ezért készítettük el ezt az adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót (a továbbiakban: Szabályzat), amely:

  • meghatározza, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk,
  • tájékoztatást ad arról, hogy hogyan gyűjtjük, és mire használjuk az Ön személyes adatait,
  • elmagyarázza, hogy mikor és milyen célból osztjuk meg a személyes adatokat más szervezetekkel, és
  • útmutatóként szolgál az Ön személyes adataihoz kapcsolódó jogairól és választási lehetőségeiről.

Az általunk kínált termékek és szlgáltatások tekintetében szeretnénk, hogy egyértelmű legyen az Ön számára, hogy mire vonatkozik ez a Szabályzat. Ez a Szabályzat abban az esetben vonatkozik Önre, ha Ön igénybe veszi a szolgáltatásainkat (a továbbiakban: „a Szolgáltatásaink”).  A Szolgáltatásaink használata az alábbiakat jelenti:

  • az áruházunkban történő vásárlást, vagy a www.harmadikpart.hu webáruházban történő online bevásárlás használatával, ahol ez a Szabályzat elérhető, vagy
  • elektronikus direkt marketing kommunikációra történő feliratkozást, így például hírlevelekre, amit Ön e-mailben kaphat tőlünk,
  • vagy az általunk szervezett piackutatásokban, nyereményjátékokban vagy eseményekben való részvételt.

A Harmadik Part Kft., által nyújtott Szolgáltatásokat a Partnereinkkel való együttműködés kereteiben tesszük elérhetővé.

Ez a Szabályzat abban az esetben is alkalmazandó, ha Ön kapcsolatba lép velünk vagy mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A weboldalunk vagy hírleveleink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak, amelyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Kérjük, olvassa el figyelmesen az ott található Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt a személyes adatait megadná valamely weboldalon. Mivel a harmadik felek által üzemeltetett weboldalakon található tartalom nem áll a befolyásunk alatt, azokért nem vállalunk felelősséget.

Az Ön személyes adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (EU 2016/679, a továbbiakban: GDPR) és az azt implementáló vagy kiegészítő egyéb, alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok szerint kezeljük.

 

Vissza a tetejére  

Az általunk gyűjtött személyes adatok

Ez a rész azt tartalmazza, hogy milyen személyes adatokat kérünk Öntől a Szolgáltatásaink igénybe vételéhez és milyen egyéb személyes adatokat kapunk más forrásokból.

Amikor a Szolgáltatásainkra regisztrál, megadhatja részünkre a(z):

·    személyes adatait, ideértve a postai és számlázási címét, e-mail címét, telefonszámát és születési idejét és titulusát,

·    az Ön belépési azonosító adatait, mint például a felhasználónevét és az Ön által választott jelszót.

Amikor az Online Bevásárlás használatával nálunk vásárol, vagy a Weboldalunkon használja a böngészőt a következő információkat gyűjthetjük:

·    Információ az online vásárlásairól (például, hogy mit vásárolt, mikor és hol vette azt, és milyen módon fizetett érte),

·    Információ a Weboldalunkon tanúsított online keresési viselkedéséről, és arról, amikor valamelyik hirdetésünkre kattint.

Ha a vásárlás során kupont használ, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Tranzakciós információkat - ideértve az áruházi és online vásárlásokat-, amelyekkel pontokat gyűjt, valamint, hogy hogyan használja a kuponjait nálunk.

Amikor kapcsolatba lép velünk, vagy mi lépünk kapcsolatba Önnel, vagy Ön részt vesz akciókban, nyereményjátékokban, vagy az általunk nyújtott Szolgáltatásokkal kapcsolatos kutatásokban vagy felmérésekben, a következő információkat gyűjthetjük:

·    Személyes adatok, amelyeket Ön önmagáról ad meg, bármikor, amikor Ön a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban kapcsolatba lép velünk, így például telefonon, e-mailen, vagy postai úton, illetve, amikor közösségi médián keresztül kommunikál velünk (például: az Ön neve, felhasználóneve, elérhetőségi adatai),

·         Az általunk küldött és Ön által megnyitott e-mailek és más digitális kommunikációk, ideértve a linkeket, amelyekre Ön rákattint (például azok, amelyek lehetővé teszik számunkra annak nyomon követését, hogy tudjuk, hogy Ön megnyitotta - és ha igen, mikor nyitotta meg - a kommunikációt) - részletei,

·    az Ön visszajelzései és észrevételei vásárlói kutatásokban vagy kérdőívekben

A személyes adatok egyéb forrásai

Más forrásokból származó személyes adatokat is használhatunk, ilyenek például az információ szolgáltató speciális társaságok vagy online médiacsatornák. Az ilyen egyéb személyes adatok segítenek nekünk például a marketing kommunikációnk - ideértve az online hirdetéseket - javításában és hatékonyságának mérésében.

Vissza a tetejére  

Hogyan és miért használunk személyes adatokat?

Ez a fejezet tájékoztatást ad arról, hogy hogyan és miért használunk személyes adatokat                                                                      

Miért használunk személyes adatokat?

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Jogalap

A Szolgáltatásainkat nyújtjuk Önnek

Az Ön felhasználói fiókjainak kezelése, ideértve az Ön Online Bevásárlás felhasználói fiókját

Az Ön megrendeléseinek és visszatérítéseinek kezelése

Az Ön felhasználói fiókjainak kezeléséhez, az Ön által megvásárolni kívánt termékek és szolgáltatások nyújtásához és az Ön által esetlegesen igényelt megrendelések és visszatérítések kezeléséhez szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

A vásárlói pontokat, kuponokat és/vagy hűséges vásárlóként összegyűjtött kuponokat tartalmazó  pontösszesítő kimutatások megküldéshez is szükségünk van az Ön személyes adatainak kezelésére.

Szerződés teljesítése:

 

Az alábbi adatokat gyűjtjük:

- vásárlási és tranzakciós adatok

- elérhetőségi adatok

- profil részletek

- kiszállítási/gyűjtési adatok.

Ezek nélkül az információk nélkül nem tudjuk Önnek a termékeket és a szolgáltatásokat nyújtani.

Jogos érdek:

-          az Ön megrendelése teljesítésének követése, és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok.

 

A mindennapi működés biztosítása és javítása

A Weboldalunk kezelése és javítása

A vásárlói élmény javításához a Weboldalunkon cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk.

Bizonyos cookie-kre szükség van, így ha a Weboldalunk funkcióit szeretné használni, kérjük, ne kapcsolja ki ezek használatát. Más cookie-kat kikapcsolhat, de az ronthatja a felhasználói élményt. A cookie-kal kapcsolatos további információkért, és hogy hogyan tudja őket kikapcsolni, kérjük, tekintse meg a cookie-k és hasonló technológiák részt.

Jogos érdek

A termékválasztékunk, szolgáltatásaink, áruházunk és az Önnel történő kommunikáció fejlesztésének és javításának támogatása

Piackutatás, belső felmérések és fejlesztések elvégzéséhez, és az információs technológiai rendszereink (beleértve a biztonságot), valamint a termékválaszték, a szolgáltatásaink és az áruházunk javításához, személyes adatok használata szükséges. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy jobb kiszolgálást nyújthassunk Önnek.

Jogos érdek

Csalás és egyéb bűncselekmények felderítése és megelőzése

Számunkra fontos a Szolgáltatásaink használatának ellenőrzése, hogy ezzel megelőzzünk vagy felderítsünk csalást, egyéb bűncselekményeket és a Szolgáltatásaink nem megfelelő használatát. Ez segít nekünk annak biztosításában, hogy Ön biztonságosan tudja használni a Szolgáltatásainkat az Általános Szerződési Feltételekkel összhangban.

Jogos érdek

Kapcsolatba lépni és együttműködni Önnel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felvenni Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásaink kapcsán, például telefonon, e-mailben, vagy postai úton, vagy a közösségi médiában megjelenő posztokra adott részünkre szóló válaszokban.

Szeretnénk Önnek, mint vásárlónak még jobb szolgáltatást nyújtani, ehhez személyes adatokat használunk, hogy az Ön kommunikációira egyértelmű választ adhassunk vagy segítséget nyújthassunk, és hogy tájékoztassuk Önt a Szolgáltatásainkban általunk tett vagy tervezett, Önt érintő változásokról (például: változások a Szabályzatokban, vagy a Szolgáltatásainkra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben).

Jogos érdek

Promóciók és nyereményjátékok kezelése, amelyekben Ön részt vesz.

Az Ön személyes adatainak a kezelése szükséges az Ön által választott promóciók és nyereményjátékok működtetéséhez, ha Ön azokban részt szeretne venni.

Jogos érdek

A Harmadik Part Kft., és annak megbízásából más csoportok által végzett vásárlói piackutatásokban, kérdőívekben és egyéb piackutatási aktivitásokban való részvételre meghívás.

 

 

 

 

 

 

 

A szolgáltatásaink javításához piackutatást végezhetünk. Ha ezzel kapcsolatban megkeressük Önt, Önnek nem szükséges az aktivitásokban részt vennie. Ha Ön jelzi felénk, hogy nem szeretné, ha piackutatásokkal kapcsolatban megkeressük Önt, az Ön választását tiszteletben fogjuk tartani. Ennek nincs kihatása arra, hogy Ön igénybe vehesse a Szolgáltatásainkat.

 

 

Jogos érdek, amikor azonban szeretnénk Önt meghívni elektronikus úton, például e-mailben, akkor az Ön hozzájárulására hivatkozunk.

 

 

 

 

 

Viták, panaszok vagy kérések

 

Az Önt vagy bennünket érintő panaszok, jogi követelések vagy viták megoldásához.

 

Például, ha Ön nem elégedett a tőlünk vásárolt termékekkel.

 

Jogi követelések megalapozása, gyakorlása, vagy védelme, bizonyos esetekben azonban a mi Jogos érdekünkre vagy meghatározott jogi előírásra hivatkozunk, amelyek alapján az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségeink tejesítése céljából kezelhetjük.

Abból a célból, hogy az Ön számára szolgáltatásokat nyújthassunk és érdekes marketing kommunikációt - ideértve online hírlevelet - küldhessünk, azokat a személyes adatokat, amelyeket Önről a www.harmadikpart.hu  webáruházunkban található hírlevélre való feliratkozása során gyűjtünk, összekapcsoljuk az általunk alkalmazott www.mailchimp.com hírlevél-küldő szolgáltatással.

 

Az Ön személyes adatainak használatához fűződő jogos érdekünk

A fentiekben említett esetek, amikor az Ön személyes adatainak használata a mi jogos érdekünk:

  • a vásárlóink szükségleteinek kielégítése, ideértve a termékeink és szolgáltatásaink nyújtását,
  • a termékeink és szolgáltatásaink hirdetése,
  • az Ön felhasználói fiókjának működtetése (mint például az Online bevásárlás felhasználói fiókja), panaszok kezelése és viták rendezése,
  • vásárlóink - ideértve a szokásaik, viselkedésük – megértése, köztük azt, amit szeretnek, és amit nem szeretnek,
  • a cégünk, munkavállalóink, vásárlóink védelme és támogatása,
  • a közösségellenes magatartások, a csalás és más bűncselekmények megelőzése és felfedése,
  • új termékek és szolgáltatások tesztelése és fejlesztése, meglévő termékek és szolgáltatások fejlesztése.

 

Vissza a tetejére  

A személyes adatok megosztása a Harmadik Part Kft.-vel kapcsolatban álló szolgáltatásnyújtókkal

Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat a Harmadik Part Kft.-vel kapcsolatban álló szolgáltatásnyújtókkal. 

Amikor ezekkel a cégekkel osztunk meg személyes adatokat, utasítjuk őket az adatok biztonságos kezelésére, és arra, hogy hogy nem használhatják az Ön személyes adatait saját marketinges céljaikra, kivéve, ha Ön ahhoz külön hozzájárult.

Harmadik Part Kft. Partner cégek

 

Együttdolgozunk olyan Partner cégekkel, akik a termékeiket és a szolgáltatásaikat (például biztosítás, pénzügyi és banki szolgáltatások, vagy nemzetközi készpénzátutalás) velünk együttműködve nyújtják.

Ezek a Tesco Partner cégek:  (jelenleg nincs ilyen cég!)

Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Partner cégek számára a szolgáltatásaik nyújtását. A Partner cégek adatvédelmi és cookie szabályzatában találhat további információkat arról, hogy a Partner cégek hogyan használják az Ön adatait.

 

Szolgáltatók

Együtt dolgozunk olyan, megfelelő körültekintéssel kiválasztott Szolgáltatókkal, akik a nevünkben végeznek el bizonyos feladatokat. Ezek olyan cégek, amelyek például az alábbi szolgáltatásokat nyújtják nekünk:

·         házhozszállítási szolgáltatás

·         hírlevél küldési rendszer: www.mailchimp.com

.         pénzügyi és banki szolgáltatók (jelenleg nem elérhető a szolgáltatás)

Csak azokat a személyes adatokat osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik a Szolgáltatók számára a szolgáltatásaik nyújtását.

A Partner cégek adatvédelmi és cookie szabályzatában találhat további információkat arról, hogy a Partner cégek hogyan használják az Ön adatait.

Néhány szolgáltató, akikkel együtt dolgozunk, online médiacsatornákat üzemeltetnek, és a termékeinkre és szolgáltatásainkra, valamint a szállítóink termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó releváns online hirdetéseket tesznek fel a nevünkben ezekre a média csatornákra. Pl. termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó reklámot láthat, amikor a közösségi média oldalakat használja.

Példák a Szolgáltatókra: Facebook, Google

 

Vissza a tetejére  

Személyes adatok megosztása más szervezetekkel

Ez a rész elmagyarázza, hogy miért és hogyan osztunk meg személyes adatokat más szervezetekkel.

Az alábbi esetekben oszthatunk meg személyes adatokat más szervezetekkel:

  • ha jogszabály vagy közhatalmi szerv kötelez bennünket arra vagy az igazságszolgáltatás megfelelő működéséhez szükséges, hogy megosszunk személyes adatokat,
  • ha abból a célból kell megosztanunk személyes adatokat, hogy a jogainkat megalapozzuk, gyakoroljuk vagy megvédjük (ez magába foglalja a csalásmegelőzés céljából másoknak átadott személyes adatokat),
  • amikor átszervezzük, eladjuk vagy átadjuk webáruházunkat (vagy annak egy részét).

Vissza a tetejére  

A személyes adatok védelme

Tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön személyes adatainak kezelése és védelme. Ez a rész azt tartalmazza, hogy ehhez milyen eszközöket alkalmazunk.

Számítógépes biztonsági eszközöket használunk, mint például tűzfalak. Csak azoknak a munkavállalóknak adunk hozzáférést, akiknek a munkavégzéséhez ez szükséges.

  • Fizikai, elektronikus és folyamatbeli biztonsági eszközöket használunk a személyes adatok gyűjtéséhez, tárolásához és megosztásához. Alkalmanként kérhetjük a személyazonosság igazolását is, mielőtt megosztjuk Önnel a személyes adatait.
  • A hitelkártya számból csak az utolsó 4 számot jelenítjük meg, amikor megerősítünk egy megrendelést.

Mindamellett, hogy a megfelelő technikai és szervezési eszközöket használjuk az Ön személyes adatai biztonságának megőrzéséhez, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk garantálni az Ön által interneten keresztül továbbított személyes adatok biztonságát. 

Vissza a tetejére  

A személyes adatok tárolásának időtartama

A személyes adatait nem fogjuk a szükségesnél hosszabb ideig tárolni. Az, hogy ez az időtartam mit jelent, több tényezőtől függ, így például:

  • Elsődlegesen hogy miért gyűjtöttük azokat,
  • mióta tároljuk azokat,
  • van –e olyan jogi/hatósági előírás, ami indokolja azok tárolását,
  • szükség van –e azokra abból a célból, hogy megvédjék akár Önt, akár bennünket.

Vissza a tetejére  

Marketing és piackutatás

Ez a rész elmagyarázza, hogy Önnek milyen választási lehetőségei vannak, amikor marketing kommunikációt kap és piackutatásban vesz részt.

A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kiemelt ajánlatokat és híreket fogunk Önnek küldeni különböző módokon, ideértve az e-mailt, de csak és kizárólag akkor, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárult, azaz hírlevélküldő szolgáltatásunkra felíratkozott. Amikor Ön regisztrál hírlevél küldésünkre, meg fogjuk kérdezni, hogy szeretne –e marketing kommunikációt kapni és Ön bármikor megváltoztathatja döntését, online, telefonon vagy az Önnek általunk küldött e-mail kommunikációban található ’leiratkozás’ linkre kattintással. Ebben az esetben nem fogunk több marketing e-mailt küldeni Önnek.

Szeretnénk a véleményét hallani a Szolgáltatásaink javításához, ezért piackutatási célokból is megkereshetjük Önt. Önnek mindig lesz választásai lehetősége, hogy szeretne –e részt venni a piackutatásainkban, vagy sem.

 

Vissza a tetejére  

Cookie-k és hasonló technológiák

Mi és a partnereink is cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk, amikor a Weboldalunkat használja, például tag-ek és pixelek („Cookie-k”), hogy az Ön vásárlói élményét személyesebbé tegyük és javítsunk azon, valamint, hogy megfelelő online hirdetéseket mutassunk Önnek. Ez a rész még több információt tartalmaz a Cookie-kkal kapcsolatosan, ideértve azt is, hogy hogyan használjuk őket, és hogy hogyan gyakorolhatja Ön a választási jogosultságát a cookie-k használatával kapcsolatban.

Hogyan használjuk a Cookie-kat?

A Cookie-k kisméretű szöveges fájlok, amelyek egyedi azonosítót tartalmaznak, amelyek a számítógépén vagy a mobil eszközében tárolódnak, így az Ön által használt eszköz felismerhető lesz, amikor egy bizonyos weboldalt meglátogat. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, vagy annak mérésére, hogy Ön időről időre hogyan használja a szolgáltatást és a tartalmat. A Cookie-k segítenek a Weboldalunkon használt fontos jellemzők és funkciók megjelenítésében, és az Ön vásárlói élményének javításában.

Ha Ön hozzájárul a cookie-k használatához, ez az alábbiakat jelentheti:

A Weboldalunk működésének javítása

A Cookie-k segítenek abban, hogy a Weboldalunk működésén javítsunk, hogy az Ön felhasználói élményét személyesebbé tegyük, és hogy Ön sok hasznos funckciót tudjon használni.

Például, Cookie-kat használunk arra, hogy emlékezzünk az Ön preferenciáira, vagy a vásárlói kosarának tartalmára, amikor visszatér a Weboldalunkra.

A Weboldalunk működésének javítása

A Cookie-k segítenek annak megértésében, hogy a Weboldalunkat hogyan használják, például: Ön jelzi nekünk, ha hibaüzenetet kap böngészés közben.

Ezek a Cookie-k a leginkább összesített és anonim adatokat gyűjtik.

A marketing kommunikációink - ideértve az online hirdetéseket - hatékonyságának mérése,

A Cookie-k megmutatják, ha Ön megnézett valamely hirdetést, és azt is, hogy azt mennyi ideig nézte. Ez az információ segít nekünk az online hirdetési kampányaink hatékonyságának mérésében és annak kontrolálásában, hogy egy hirdetés hányszor jelenik meg Önnél.

Ahhoz is használunk Cookie-kat, hogy a marketinges kommunikációnk hatékonyságát mérjük, például megmutatják, ha Ön megnyitott egy általunk küldött marketinges e-mailt.

 

A Weboldalunkon keresztül működő harmadik felek

A legfontosabb partnereinket az alábbiakban soroljuk fel azzal az információval együtt, hogy milyen típusú szolgáltatást nyújtanak számunkra. Ez a lista nem kimerítő, de olyan partnereket tartalmaz, akikkel megalapozott a kapcsolatunk, és amelyeknek a cookie technológiája a leggyakrabban kerül használatra a Szolgáltatásainkon keresztül.

 

Közösségi media

Közösségi média felületeken történő reklámozás és a Weboldalunkon történő közösségi megosztás és kapcsolódás lehetővé tétele. Ezek a cégek a saját céljaikra is használhatják az adatokat, köztük az Ön profilozását és más hirdetésekkel való megcélzását.

 

Facebook

Twitter

 

Az Ön választása a Cookie-kkal kapcsolatban

Webböngésző cookie-k

A böngésző beállításaiban Ön elfogadhatja vagy elutasíthatja az új cookie-kat és törölheti a meglévő Cookie-kat.  Azt is beállíthatja a böngészőben, hogy az értesítse Önt minden alkalommal, amikor új cookie-kat helyeznek el a számítógépben vagy más eszközön. A Cookie-k kezelésével kapcsolatban további információkat találhat a böngésző „help’ funkciójában.

Ha Ön úgy dönt, hogy néhány vagy az összes cookie-t kikapcsolja, nem fogja tudni használni a Weboldalunk valamennyi funkcióját. Például: nem tud termékeket tenni a kosarába, nem tud kijelentkezni vagy olyan termékeket és szolgáltatásokat használni, amelyekhez belépés szükséges.

Vissza a tetejére  

Hozzáférési jog

Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ezt hívják érintetti kérésnek.


Ha szeretne Önről tárolt személyes adatokról egy kivonatot kapni, kérjük, hívjon bennünket ezen a számon: TELEFON:

+36-23-781-550, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben: EMAIL: INFO@HARMADIKPART.HU

Vissza a tetejére  

Egyéb adatvédelmi jogok

A személyes adataival kapcsolatban Önnek joga van továbbá:

  1. a nem megfelelő információk kijavítására:

E jog tartalma:

Ha Ön úgy gondolja, hogy az általunk nyilvántartott adatok nem megfelelőek vagy hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és ki fogjuk javítani azokat.

  1. tiltakozni a használat ellen:

E jog tartalma:

általános tiltakozás – Ebben az esetben kivizsgáljuk az Ön az adatai használata elleni tiltakozását. Ha összességében az Ön jogai jelentősebbek a mi arra irányuló érdekeinknél, hogy az Ön személyes adatait használjuk, akkor az Ön kérése alapján vagy megtiltjuk azok általunk történő használatát (lásd lent a 3. pontot) vagy töröljük azokat (lásd lent a 4. pontot).

direkt marketing elleni tiltakozás – Ha Ön ilyen tiltakozással él, nem fogjuk használni a személyes adatait direkt marketinges célokra.

  1. megtiltani a használatot:

E jog tartalma:

Ön számos esetben megtilthatja a személyes adatainak használatát, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:

  • Ön sikeresen nyújt be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent).
  • Ön vitatja az általunk nyilvántartott személyes adatok pontosságát.
  • nem jogszerűen használtuk az Ön személyes adatait, de Ön nem szeretné, ha törölnénk azokat.
  1. az adatai törlésére:

E jog tartalma:

Ön számos esetben kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:

  • nincs szükségünk a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására,
  • Ön sikeresen nyújtott be általános tiltakozást (lásd a 2. pontot fent),
  • Ön visszavonta a személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását (és nincs más jogalapunk azok használatára),
  • nem jogszerűen kezeltük az Ön személyes adatait.
  1. az adatai továbbítására vagy azok másolatban történő hordozhatóságára

E jog tartalma:

Az adathordozhatóság egy új jog, amely az EU-ban mindenkit feljogosít arra, hogy a személyes adatait szervezetek között továbbíthassa. Ez a jogosultság ingyenes, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy szolgáltatót válthassanak. Azt jelenti, hogy az érintett meg kell, hogy kapja az adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban.

Ön az adataival kapcsolatos kérelmét az alábbi telefonszámon nyújthatja be: TELEFON: +36-23-781-550, vagy e-mailen: EMAIL: INFO@HARMADIKPART.HU

Ön kérheti, hogy az adatairól küldjünk önnek vagy egy harmadik személynek másolatot.

  1. Panasz benyújtása az adatvédelmi hatósághoz:

Ha Önnek panasza van, szeretnénk segíteni annak elrendezésében, de Önnek jogában áll a személyes adatai általunk történő használatával kapcsolatban panaszt benyújtani az adatvédelmi hatósághoz.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

cím: Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, H-1125 Budapest, Hungary. tel. +36 1 3911 400. Weboldal: http://www.naih.hu/

 

Vissza a tetejére  

Több információ az Ön adatvédelmi jogairól

Az Adatvédelmi Hatóság weboldala további információkat tartalmaz a fent hivatkozott adatvédelmi jogokról. Továbbá, ha ezekről a jogokról részletesebb információt szeretne kapni, kérjük, olvassa át a lent található „Kapcsolattartás” részt.

 

Vissza a tetejére  

Kapcsolattartás

Ha bármilyen kérdése lenne azzal kapcsolaban, hogy hogyan gyűjtjük, tároljuk vagy használjuk a személyes adatokat, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.
Telefon: TELEFON: +36-23-781-550, vagy e-mailen:  EMAIL: INFO@HARMADIKPART.HU
Kérjük, erre a címre írjon: 
2040 BUDAÖRS, BUDAPESTI ÚT 33.

Vissza a tetejére