ahura

AHURA MÁRKÁRÓL

Az Ahura Laboratóriumot három nő tapasztalatai alapján hoztuk létre, akiket antropozófiai meggyőződésük hozott össze a biodinamikus gazdálkodás, a fitorerápia és természetes kozmetikumok terén végzett professzionális kutatásaik során.
A laboratórium spagírikus módszerekkel előállított fitoterápiás készítmények gyártásával kezdte meg tevékenységét. Ez a fázis egy sor gyümölcsöző együttműködést indított el professzionális természetgyógyászokkal, gyógyszerészekkel, orvosokkal, gyógytornászokkal és más jószándékú a hagyományos európai gyógynövények és a homeopátia kutatási területeinek vívmányaira nyitott emberekkel.
A következő lépés, amely a legmagasabb minőségű professzionális kozmetikai készítmények előállításához vezetett, a fitoterápiás és spagírikus gyártás következetes fejlesztése és kutatása volt, amely az új gyártási irány mozgatórugójává vált. 
Ennek az átmeneti időszaknak a legfontosabb feladata az állandó minőség elérése volt, mind a belső használatra szánt termékek, mind pedig a bőrápolási termékek esetében.

 

Bővebben