Cégünkről

Tapasztalatból tudjuk, hogy manapság nehéz kiigazodni azon a hatalmas termékkínálaton, amely egészségesnek, natúrnak, BIO-nak, stb. van feltüntetve a piacon, és szinte már professzionális felkészültséget igényel tőlünk vásárlóktól, hogy meg tudjuk különböztetni a valóban minőségi natúrtermékeket a konvencionális minőségű termékektől.

 

Azt is tapasztaltuk, hogy ha már esetleg tudjuk is, hogy milyen natúrterméket szeretnénk vásárolni, néha több üzlet végigjárása után sem vagyunk képesek azokat egy helyen beszerezni. Sajnos, többnyire még a nagyobb hazai natúr üzletek polcain sem minden esetben találjuk meg azt a termékválasztékot, amely egy átlagos natúrtermék fogyasztó igényeit maradéktalanul kielégítené.

 

Részben ezek a tapasztalatink vezettek minket vállalkozásunk gondolatához. Webáruházunkban, valamint nagykereskedésünkben kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek kifogástalan, hiteles minőségéről meggyőződtünk, melyeket a magunk szakmai megítélése alapján bárki számára ajánlhatónak találunk, és amelyek közül sokat mi magunk is használunk, fogyasztunk.

 

Webáruházunkban az általunk kínált termékeket kizárólag közvetlenül a gyártótól szerezzük be, és azok javasolt kiskereskedelmi árain kínáljuk az általunk forgalmazott termékeket. Ennek révén igyekszünk lehetővé tenni, hogy vásárlóink a lehető legkedvezőbb árakon jussanak ezekhez a termékekhez. Széles termékválaszték biztosításával, amely terveink szerint folyamatosan bővül majd, szeretnénk vásárlóinkat hosszas utánjárásoktól, és a vásárlás fölösleges fáradalmaitól megkímélni.

 

Több olyan kiváló minőségű bio-, vagy natúrkozmetikai márka termékeit is szeretnénk megismertetni a magyar vásárlókkal, amelyeket mi hozunk forgalomba Magyarországon. Ilyen termékmárka a Demeter minősítéssel rendelkező Martina Gebhardt  biokozmetikai termékek, az egyedülálló TAOASIS márka aromakonyha és aromakozmetikai készítményei, valamint a kiváló napvédő készítményeket gyártó eubiona cég termékei. A bio élelmiszerek területén pedig a szintén általunk forgalmazott Naturrein Fénygyökér termékeket kínáljuk.

 

Üzleti tevékenységünk során igyekszünk a legszélesebb körű, hiteles információkat megjelentetni az üzletünkben található termékekről, amely alapján bárki el tudja dönteni, hogy valóban szüksége van-e egy adott termékre. Továbbá törekszünk arra, hogy Cikkek rovatunkban olyan írásokat jelentessünk meg, amelyek általános értelemben járulnak hozzá látogatóink természetes életmóddal, natúrtermékek használatával, fogyasztásval kapcsolatos ismereteinek a bővítéséhez.

 

Több márka hazai importőreként nagykereskedésünkben várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését! Az általunk kínált termékek patikakban, bioboltokban, natúrkozmetikusoknál és bio-webáruházakban is elérhetők.

 

Üdvözlettel:

 

Harmadik Part Kft.