IMTON Bio Vízörvényeltető 1 literes (átlátszó üveg) (1db)

Rendelésre (akár 2 hét) IMTON Bio Vízörvényeltető 1 literes (átlátszó üveg) (1db)

Megrendelhető: előrendeléssel. A készülék bruttó ára: 38500 Ft. (a webáruház kedvezményei erre a termékre nem vonatkoznak.)

A megelevenített víz hosszabb és egészségesebb életet jelent!


„Nem szükséges vagy az élethez, maga az élet vagy“.

Paracelsus


Kémiai szempontból a víz nem más, mint két gáz halmazállapotú elem, egy atom oxigén és két atom hidrogén összekapcsolódása, H2O. És mégis a legfontosabb anyag a bolygónkon. Nem hiába áll agyunk is 90 %-ban vízből. A víz életmegtartó funkciója mellett, médium az információhordozó étertest számára minden életfolyamatban a Földön.

A 36 különböző izotópjával, melyek mindegyike más tulajdonságokkal rendelkezik, a víz egy rendkívül sokoldalúan felhasználható médium is.


A felületi feszültségből adódó másik tulajdonsága a gömbalkotás utáni örök vágya. Ez az a geometriai forma, amely térfogatához képest a legkisebb felülettel rendelkezik és így a legkisebb energiaráfordításra van szüksége saját maga fenntartásához.


Molekulárisan a víz folyadékkristály láncokból (polimerek) és szabadon keringő molekulákból áll. Sok pozitív tulajdonsága mellett a magas fokon megelevenített vizet az is jellemzi, hogy csak 105 °C-on forr és messze 0 °C alatt fagy meg. Ezt professzor dr. Ian Manzadu kísérletekkel bizonyította.


Ha élő organizmusok, növények, állatok, emberek „erőtlen” vizet vesznek magukhoz, energiára van szükségük, hogy azt magasan energetizált testvízzé változtassák. Ezt a rendelkezésükre álló, energiában gazdag kolloidok segítségével érik el, amelyek minden vízben legalább kismértékben jelen vannak. A kolloidok apró kis energia- „magok”, melyek magukhoz vonzzák a szabadon keringő hidrogénmolekulákat és ezáltal folyékony kristályok kristályosítási láncát képezik. Ehhez a kolloidoknak, amelyek normális esetben instabil töltéssel rendelkeznek, magas elektromos töltésre van szükségük. Ez a vízben rejlő energia, annál erősebb, minél „elevenebb” a víz.


A Bio – Víz - Örvényeltető

„Az örvény-tölcsér az egyetlen forma a Földön, amely a legmagasabb Hierarchiákig felér.“
Rudolf Steiner

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai.

Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá oszlik szét, folyadékkristályláncok (polimerek) jönnek létre. Ezek tartják fenn a víz belső struktúráját.

Az általunk kifejlesztett Bio-Víz-Örvényeltető ezt a természetes folyamatot képezi le.

A látható hatások összehasonlító gyakorlati vizsgálatok során bámulatosak. A növények például örvényeltetett víz felhasználása mellett egyenletesebben és erőteljesebben csíráznak, ellenállóbbak és intenzívebb az ízük. A növényekkel végzett kísérletsorozatok azonban csak arra szolgáltak, hogy a különböző impregnált vizeket teszteljük, és viszonylag gyorsan kiértékelhető eredményekhez jussunk.

Örvénylombikunkban lehetőségünk van az „ideális” örvény létrehozására, a természet mintájára. A „káoszosodási folyamat” által az alsó burában történő szétáradáskor a vízben törlődnek régi, lényidegen információk (pl. károsanyag terhelések negatív frekvenciái), és az örvény által a víz lénye újra összekapcsolódhat az anyaggal, és az újonnan felvett kozmikus formaerők benne maradnak. Azáltal, hogy mindkét folyamat (örvényeltetés és szétszóródás) ugyanakkor történik, vákuum keletkezik, amely a vizet éterikusan-energetikailag feltölti, és ezáltal elevenné teszi. Így jön létre újra a rugalmasság a folyadékkristályláncok képződése által. A vízcsepp egy nem mozgó életből újra egy belül áramló életté éled fel. Visszakapja eredeti sugárzó formaerejét (ez megfelelő mikroszkóp alatt jól megfigyelhető). Az örvénylő áramlás által a vizet újra lényszerűen elevenné lehet tenni. Még akkor is, ha a víz forr, ezek a kristályláncok megmaradnak.

 

„Tíz év kutatómunka“

„Mindent megadnak az Istenek annak, aki összhangra törekszik.“

Ralf Rößner


Mivel az örvény formája döntő hatással van a folyamatra, olyan formát kellett adni neki, amely az ideálisat leginkább megközelíti. A leghatásosabbnak bizonyuló forma úgy néz ki, mint két a csúcsával egymásra állított tojás.

Szintén döntő jelentőségű a méret és az átfolyási nyílás méretének aránya. Ezután meg kellett találni a „tölcsér” legjobb szögét, mivel ez döntően befolyásolja a forgási sebességet.

A megfelelő üveg megtalálása volt az egyik utolsó, de legnehezebb feladat is. Más tulajdonságok mellett fémmentesnek kellett lennie. A szakemberek tanácsainak és a velük való együttműködésnek köszönhetően végül találtam egy tiszta kristályt. Az üvegfújók tapasztalat mellett partnerüzemünkben találtam meg a szükséges elkötelezettséget és a megfelelő felszerelést is készülékeink előállításához.

Ralf Rößner


Használati útmutató

 

 • Az eszköz két tojás alakú, szájjal fújt üvegburából áll, valamint egy műanyag összekötő elemből. A forma és az üvegvastagság nagy stabilitást ad, de nem garancia az eszköz törhetetlenségére. Tehát bánjon vele tudatosan és érzéssel.
 • Először is óvatosan csavarja szét a két részt. Az egyik felét töltse meg a kívánt folyadékkal (csapvíz, esetleg gyümölcslé, de semmiképpen sem szénsavas ital).
 • Most újra illessze össze a két üvegbúrát. Eleinte ehhez türelemre lesz szüksége, de idővel az összekötő elem egyre jobban idomulni fog az üveghez.
 • Mindkét üvegburát erősen fogja meg és a megtöltött részt tekerje felülre. Ezután a felül lévő (teli) üvegtartályt 2-4 kisebb, körkörös mozdulattal hozza mozgásba.
 • Hagyja a két üveget egymás fölött függőlegesen állni. Először néhány buborékot fog látni, majd kialakul a vízörvény.
 • Ismételje meg ezt a folyamatot 2-3x az óramutató járásával megegyező irányba, majd 9-12 alkalommal az óramutató járásával ellentétesen.
 • Az örvényben polimerek (folyadékkristályok) képződnek, rezgési frekvenciájukat (pozitívan vagy negatívan) befolyásolhatjuk. Egy saját rezgésektől mentes vagy legalább saját rezgés-semleges helyiségben tiszta Kozmikus töltődne a vízbe. Mivel azonban ilyen valószínűleg nincs (a barlangok relatív semlegesek), a bennünket körülvevő rezgések harmonizálása érdekében gondolkodjunk tudatosan pozitívan és érzéssel végezzük el a fent leírt folyamatot.

(Az átlátszó és kék Bio- Víz - Örvényeltetők 1literes és 1,2 literes, valamint aranygyűrűvel szerelt változatban rendelhetők. Kiegészítő állványt és parafa gyűrűt mindenképpen ajánlott hozzá beszerezni!)

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
  • Ár: 0 Ft
 • Gyártó: Imton
 • Termék kód: IM1118
 • Elérhetőség: Rendelésre (akár 2 hét)

darab