IMTON Bio Vízörvényeltető Aranyabronccsal 1,2 literes (átlátszó üveg) (1db)

Rendelésre (akár 2 hét) IMTON Bio Vízörvényeltető Aranyabronccsal 1,2 literes (átlátszó üveg) (1db)

 

Megrendelhető: előrendeléssel. A készülék bruttó ára: 59500 Ft. (a webáruház kedvezményei erre a termékre nem vonatkoznak.)

 

A megelevenített víz hosszabb és egészségesebb életet jelent!


„Nem szükséges vagy az élethez, maga az élet vagy“.

Paracelsus


Kémiai szempontból a víz nem más, mint két gáz halmazállapotú elem, egy atom oxigén és két atom hidrogén összekapcsolódása, H2O. És mégis a legfontosabb anyag a bolygónkon. Nem hiába áll agyunk is 90 %-ban vízből. A víz életmegtartó funkciója mellett, médium az információhordozó étertest számára minden életfolyamatban a Földön.

A 36 különböző izotópjával, melyek mindegyike más tulajdonságokkal rendelkezik, a víz egy rendkívül sokoldalúan felhasználható médium is.


A felületi feszültségből adódó másik tulajdonsága a gömbalkotás utáni örök vágya. Ez az a geometriai forma, amely térfogatához képest a legkisebb felülettel rendelkezik és így a legkisebb energiaráfordításra van szüksége saját maga fenntartásához.


Molekulárisan a víz folyadékkristály láncokból (polimerek) és szabadon keringő molekulákból áll. Sok pozitív tulajdonsága mellett a magas fokon megelevenített vizet az is jellemzi, hogy csak 105 °C-on forr és messze 0 °C alatt fagy meg. Ezt professzor dr. Ian Manzadu kísérletekkel bizonyította.


Ha élő organizmusok, növények, állatok, emberek „erőtlen” vizet vesznek magukhoz, energiára van szükségük, hogy azt magasan energetizált testvízzé változtassák. Ezt a rendelkezésükre álló, energiában gazdag kolloidok segítségével érik el, amelyek minden vízben legalább kismértékben jelen vannak. A kolloidok apró kis energia- „magok”, melyek magukhoz vonzzák a szabadon keringő hidrogénmolekulákat és ezáltal folyékony kristályok kristályosítási láncát képezik. Ehhez a kolloidoknak, amelyek normális esetben instabil töltéssel rendelkeznek, magas elektromos töltésre van szükségük. Ez a vízben rejlő energia, annál erősebb, minél „elevenebb” a víz.


A Bio – Víz - Örvényeltető

„Az örvény-tölcsér az egyetlen forma a Földön, amely a legmagasabb Hierarchiákig felér.“
Rudolf Steiner

Az anyaföld legenergiadúsabb vizei közé tartoznak a magashegységek patakjai.

Abban az érzékeny pillanatban, amelyben egy vízörvény számtalan kis örvény által káosszá oszlik szét, folyadékkristályláncok (polimerek) jönnek létre. Ezek tartják fenn a víz belső struktúráját.

Az általunk kifejlesztett Bio-Víz-Örvényeltető ezt a természetes folyamatot képezi le.

A látható hatások összehasonlító gyakorlati vizsgálatok során bámulatosak. A növények például örvényeltetett víz felhasználása mellett egyenletesebben és erőteljesebben csíráznak, ellenállóbbak és intenzívebb az ízük. A növényekkel végzett kísérletsorozatok azonban csak arra szolgáltak, hogy a különböző impregnált vizeket teszteljük, és viszonylag gyorsan kiértékelhető eredményekhez jussunk.

Örvénylombikunkban lehetőségünk van az „ideális” örvény létrehozására, a természet mintájára. A „káoszosodási folyamat” által az alsó burában történő szétáradáskor a vízben törlődnek régi, lényidegen információk (pl. károsanyag terhelések negatív frekvenciái), és az örvény által a víz lénye újra összekapcsolódhat az anyaggal, és az újonnan felvett kozmikus formaerők benne maradnak. Azáltal, hogy mindkét folyamat (örvényeltetés és szétszóródás) ugyanakkor történik, vákuum keletkezik, amely a vizet éterikusan-energetikailag feltölti, és ezáltal elevenné teszi. Így jön létre újra a rugalmasság a folyadékkristályláncok képződése által. A vízcsepp egy nem mozgó életből újra egy belül áramló életté éled fel. Visszakapja eredeti sugárzó formaerejét (ez megfelelő mikroszkóp alatt jól megfigyelhető). Az örvénylő áramlás által a vizet újra lényszerűen elevenné lehet tenni. Még akkor is, ha a víz forr, ezek a kristályláncok megmaradnak.

 

ARANY – VÍZ - ÖRVÉNYELTETŐ

Az eddigi aranykarikát az örvényeltető üveg nyílásának belsejében leváltotta egy valódi „aranygyűrű”. A korábbi eljárással a nem megfelelő tartósság miatt nem voltunk elégedettek. Most egy nagyobb ráfordítást igénylő megoldás mellett döntöttünk. A KAHLER EDELMETALLWERKSTÄTTE pedig kompetens partner ebben. Az alapgyűrűt rézből készítik (Vénuszerők = lelki teret teremtő erők). Ezt gondos kezek verik és polírozzák. Egy másik műhelyben beezüstözik (Holderők =  harmonizáló erők) végül pedig 24-karátos arannyal bearanyozzák (Naperők = szív-szeretet erősítő erők). Ez a réz-ezüst-arany-gyűrű sokkal tartósabb, mint az elődje és rendelkezik annak minden tulajdonságával.

 

Az arany és az ezüst a régi idők óta nemcsak gazdagság jelképeként értékesek, hanem mint gyógyszerek is. Különösen az aranyat, amelyet a „fény fémjeként” a legnemesebb fémnek tartottak, mindent gyógyítónak tekintették. Egy alkalmazási lehetőség: Vannak gyerekek, akik félnek a sötétségtől, éjszaka sírnak és nappal alszanak. A kínai orvoslásban ezt a Yin és Yang megfordulásának nevezik. Van néhány egyszerű gyógyítási mód: víz arannyal. Az arannyal főzött és örvényeltetett víz „nehézvízzé”, tiszta Yang-á válik, gyerekeket és felnőtteket tud megnyugtatni, ha félnek. A modern kémia szerint azonban az arany nem oldódik vízben; nincsenek aranymolekulák a vízben. De miért van az arannyal főzött vagy örvényeltetett víznek ilyen hatása? Egy anyag jelenléte nemcsak arra az egy dimenzióra korlátozódik, amit a szemünkkel látunk. Arany és víz több dimenzióban léteznek egyidejűleg és egymáshoz szorosan kapcsolódnak. Az arany nem oldódik víznek ebben a materiális dimenziójában (ahogy a gyomorsavban sem), de egy mélyebb térben áthatják egymást. Fordítva, a víznél a következőképpen történik: a víz nagyon sok anyaggal el tud vegyülni az érzékelhető térben, de a mélyebb térben a víz lényisége érintetlen marad, és így soha nem lehet „lehúzni” (beszennyezni).

 

„Tíz év kutatómunka“

„Mindent megadnak az Istenek annak, aki összhangra törekszik.“

Ralf Rößner


Mivel az örvény formája döntő hatással van a folyamatra, olyan formát kellett adni neki, amely az ideálisat leginkább megközelíti. A leghatásosabbnak bizonyuló forma úgy néz ki, mint két a csúcsával egymásra állított tojás.

Szintén döntő jelentőségű a méret és az átfolyási nyílás méretének aránya. Ezután meg kellett találni a „tölcsér” legjobb szögét, mivel ez döntően befolyásolja a forgási sebességet.

A megfelelő üveg megtalálása volt az egyik utolsó, de legnehezebb feladat is. Más tulajdonságok mellett fémmentesnek kellett lennie. A szakemberek tanácsainak és a velük való együttműködésnek köszönhetően végül találtam egy tiszta kristályt. Az üvegfújók tapasztalat mellett partnerüzemünkben találtam meg a szükséges elkötelezettséget és a megfelelő felszerelést is készülékeink előállításához.

Ralf Rößner


Használati útmutató

 

 • Az eszköz két tojás alakú, szájjal fújt üvegburából áll, valamint egy műanyag összekötő elemből. A forma és az üvegvastagság nagy stabilitást ad, de nem garancia az eszköz törhetetlenségére. Tehát bánjon vele tudatosan és érzéssel.
 • Először is óvatosan csavarja szét a két részt. Az egyik felét töltse meg a kívánt folyadékkal (csapvíz, esetleg gyümölcslé, de semmiképpen sem szénsavas ital).
 • Most újra illessze össze a két üvegbúrát. Eleinte ehhez türelemre lesz szüksége, de idővel az összekötő elem egyre jobban idomulni fog az üveghez.
 • Mindkét üvegburát erősen fogja meg és a megtöltött részt tekerje felülre. Ezután a felül lévő (teli) üvegtartályt 2-4 kisebb, körkörös mozdulattal hozza mozgásba.
 • Hagyja a két üveget egymás fölött függőlegesen állni. Először néhány buborékot fog látni, majd kialakul a vízörvény.
 • Ismételje meg ezt a folyamatot 2-3x az óramutató járásával megegyező irányba, majd 9-12 alkalommal az óramutató járásával ellentétesen.
 • Az örvényben polimerek (folyadékkristályok) képződnek, rezgési frekvenciájukat (pozitívan vagy negatívan) befolyásolhatjuk. Egy saját rezgésektől mentes vagy legalább saját rezgés-semleges helyiségben tiszta Kozmikus töltődne a vízbe. Mivel azonban ilyen valószínűleg nincs (a barlangok relatív semlegesek), a bennünket körülvevő rezgések harmonizálása érdekében gondolkodjunk tudatosan pozitívan és érzéssel végezzük el a fent leírt folyamatot.

(Az átlátszó és kék Bio- Víz - Örvényeltetők 1literes és 1,2 literes, valamint aranygyűrűvel szerelt változatban rendelhetők. Kiegészítő állványt és parafa gyűrűt mindenképpen ajánlott hozzá beszerezni!)

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
  • Ár: 0 Ft
 • Gyártó: Imton
 • Termék kód: IM1223
 • Elérhetőség: Rendelésre (akár 2 hét)

darab