EUBIONA Márkaleírás

A szépség ápolható!

 

Szépségápolás összhangban a természettel

 

A szépség a jó közérzet és elégedettség kifejezése. Igényes vásárlók számára az eubiona hat olyan termékcsaládot kínál, amelyek a természet hamisítatlan hatóanyagait tartalmazó bőrápolást összekapcsolják a lélek simogatásával.

 

Az FACE, BODY, ACTIVE, SENSITIVE, HAIR és SUN termékcsaládok az ellenőrzött biotermesztésből származó alapanyagokra és azok innovatív kombinációira építenek.

 

Az eubiona-kozmetikumok rendkívüli minőségének biztosításához kizárólag kiemelkedő minőségű természetes anyagokat használunk fel: értékes természetes olajokat, gyógynövénykivonatokat és nemes virágkivonatokat.

 

 

Az eubiona-termékek:

 

  • Előállítása CO2-semleges
  • Számos eubiona-termék vegán. Kivétel az ajakápoló stiftek, valamint a lábkrém (méhviasz), a Hydro hajlakk és a méz-növény esszenciákat tartalmazó termékek (tiszta, természetes méz).
  • Kizárólag nagyon gyengéd cukor- és kókusztenzideket használunk fel, amelyek a természet megterhelése nélkül 48 órán belül 100 %-ban lebomlanak. Több mint 98 % már 24 órán belül. Így az eubiona tusfürdők és samponok használata nem csökkenti a mikroorganizmusokat.Nem tartalmaznak semmiféle szintetikus tartósítószert, színezéket és illatanyagot.
  • Nem tartalmaznak szilikon, ásványi olaj vagy földolajszármazékokat
  • A természete és bioösszetevők százalékos arányát mindig termék esetében nyíltan feltüntetjük.
  • Az eubiona termékeket rendszeresen ellenőrzi és minősíti az ECOCERT