Karácsonyi ajándékötletek

Posted by Dev001 2018-11-17 0 Comment(s)

 

Varázslatos illatajándékok

Átmelegítő téli illatok az ünnep hangulatához

 

Kandallótűz Illatosító szett A gyümölcsös, melegítő „Kandallótűz” illatkompozíció naranccsal és jegenyefenyővel az ünnephez illő meghitt hangulatot teremt. A szett tartalma: 10 ml „Kandallótűz” természetes bio illóolaj keverék és egy és egy csillagmintájú illatkő.

 

Narancs Illatosító szett A 100%-ig természetes bio narancs illóolaj illata aktivál, kiegyensúlyoz, melegít, és jó kedvre derít. Ideális ajándék egész évben. A szett tartalma: 10 ml természetes 100%-os bio narancs illóolaj és egy narancsvirág mintázatú illatkő

 

Karácsonyfa Illatosító szett A szett tartalma egy 10 ml-es „Téli Mese” illatkeverék 100%-os tisztaságú bio szegfűszeg, narancs, fahéj és mandarin illóolajokkal, valamint egy fenyőfa alakú párologtató illatfácskát.

 

 

Karácsonyi Csillag Illatosító szett A szett tartalmaz egy 10 ml-es „Boldogság” illatkeveréket 100%- os tisztaságú bio mandarin, gyömbér és szantálfa illóolajokkal, valamint egy aranyfonal akasztóval ellátott, hullócsillag alakú illatkövet. Ideális ajándék karácsonyra! 

 

Téli álom Illatosító szett A gyümölcsös, friss „Téli álom” illatkompozíció naranccsal és mandarinnal segít a kellemes ünnepi hangulat megteremtésében. A szett tartalma: 10 ml „Téli álom” természetes bio illóolaj keverék és egy gömb alakú illatkő.

 

Téli Mese Illatosító szett A varázslatos „Téli mese” illatkompozíció naranccsal, fahéjjal és mandarinnal mesés téli hangulatot varázsol otthonába. A szett tartalma: 10 ml „Téli mese” természetes bio illóolajkeverék és egy lila kerámia illatvázácska. 

 

 

Téli örömök Illatosító szett A gyümölcsös, gyengéd „Téli örömök” illatkompozíció vérnaranccsal, tömjénnel és vaníliával igazi meleg kuckóvá varázsolja otthonát a leghidegebb télben is. A fém ajándékdoboz tartalma: 5 ml „Téli örömök” természetes bio illóolajkeverék és egy csillagmintájú illatkő fémdobozkában. 

 

 

Sok Szeretettel Illatosító szett A szett tartalma egy szív-mintás illatkő, és egy 10 ml-es virágos, édes illatkompozíció rózsa és vanília illóolajjal. Az illatkeverékben lévő rózsa illóolaj harmonizáló, relaxáló, érzéki hatása ideálisan keveredik a vanília ellazító és örömérzet fokozó jegyeivel. Dekoratív ajándék mindenkinek, aki szívünknek kedves! 

 

 

TAONANO Cirbolyafenyő Illatosító szett A szett tartalmaz egy 10 ml-es bio Cirbolyafenyő illolajat és egy szabadalmaztatott technológiával, cirbolyafenyőből készült párologtatót. Az 50 mm-es fakockába helyezzük az illóolaj fiolát, melybe kerül a párologtató fagolyó, amely így magától, egyenletesen adagolja az illatot. Ideális exkluzív ajándék karácsonyra!