Sensisana Kamélia Arckrém 50ml

Rendelésre (akár 2 hét) Sensisana Kamélia Arckrém 50ml

Természetes luxus a bőrnek! Bársonyosan puha a magas avokádóolaj tartalomnak köszönhetően. Növeli a bőr nedvességmegkötő képességét, ellenálló erejét és vitalitását.

 

Összetevők: víz, avokádóolaj*, gyapjúviasz, kaméliamagolaj*, sheavaj*, zöld teakivonat*, kaméliavirág kivonat, narancsvirágvíz*, E-vitamin, éterikus olajok*.

 

Kamélia kivonatok

Ebben a rendkívüli termékcsaládban különböző kivonatokat használunk fel. A Camelia japonica teljes növényéből spagírikus esszenciát állítunk elő az alkímia titkos tudománya szerint (Paracelsus alapján). Ez egyrészt tartalmazza a virágzat, a gyökér, a levelek és a magok erjesztéséből származó finoman illatozó desztillátumot, másrészt a hosszadalmas ritmikus, biodinamikus folyamatokban előállított növényi kristályokat (növényi ásványokat).

Ezeknél a folyamatoknál rendkívüli jelentőséggel bírnak a csillagállások, elsősorban a Nap és a Hold állása.

A kivonatok hidratáló, kisimító, vitalizáló és regeneráló hatásúak. A Camelia japonica virágesszenciái a kozmetikumot a kecses és törékeny növény lényével gazdagítják. A gyengéd frissesség, fiatalos kisugárzás, vitalitás és kitartás információját közvetíti.

A Camelia sinensis (zöld tea) kivonata kiváló gyökfogó és erősíti a bőr immunrendszerét. Ez a környezeti ártalmaknak kitett és igénybe vett bőr számára elementáris fontosságú.

 

Kamélia termékcsalád

Ez a tápláló termékcsalád a kamélia és a homoktövis értékes összetevőivel megad mindent a száraz, érett és érzékeny bőr számára, amire szüksége van.

Az illatjegy tiszta, valódi éterikus olajokból tevődik össze, amelyek ellenőrzött biológiai termesztésből származnak. Az illat gyengéd és érzéki, mimóza és a kamélia, ugyanakkor balzsamos meleg is a szantálfának köszönhetően.

Jelenleg nincs vélemény a termékről.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha
    • Ár: 22.500 Ft
  • Gyártó: Sensisana
  • Termék kód: S10023
  • Elérhetőség: Rendelésre (akár 2 hét)

darab