Sensisana Kálmos Arctonik 100ml

Rendelésre (akár 2 hét) Sensisana Kálmos Arctonik 100ml

A kálmos tonik frissítő és élénkítő hatású. Segít megelőzni a tisztátalanságokat a bőrön.

Összetevők: víz, alkohol*, kálmos kivonat, rózsa hidrolátum*, éteri-kus olajok.

 

Kálmos kivonat

 

Ebben a termékcsaládban a kálmos spagírikus esszenciáját használjuk fel.

Az Acorus Calamus gyökeréből spagírikus esszenciát állítunk elő a növényi alkímia titkos tudománya szerint (Paracelsus alapján). Ez tartalmazza a hosszadalmas ritmikus biodinamikus folyamatban kinyert növényi kristályokat (növényi ásványokat).

A kivonat fáradt és igénybevett bőrre tápláló és regeneráló hatású. Az ebben a családban hangsúlyos avokádó olajat mechanikus sajtolással az érett avokádó (Persea Gratissima) gyümölcshúsából nyerjük. Ez az olaj mélyzöld színű. Az avokádóolaj rendkívül sok vitamint tartalmaz és gyorsan beszívódik. Kisimítja és rugalmassá teszi a bőrt.

A borágómag olaj harmonizálja a bőr természetes anyagcseréjét és magas gammalinolénsav tartalma megóvja a kiszáradástól.

A rózsa hidrolátumot gőz-desztillációval nyerjük rózsaszirmokból. A rendkívül finom és gyengéd olajnak igen széles az alkalmazási spektruma.

 

Antiszeptikus és gyulladáscsökkentő valamint összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik.

A rózsa hidrolátum tonizál és hidratál, ha a bőr kellemetlenül húzódik. Ezenkívül nyugtatóan hat a tisztátalan és fáradt bőrre.

Ez a termékcsalád megad a fáradt és tisztátalan bőrnek mindent, amire szüksége van. Az illatjegye pedig növényi, balzsamos a tiszta éterikus olajoknak köszönhetően.

Jelenleg nincs vélemény a termékről.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha
    • Ár: 7.000 Ft
  • Gyártó: Sensisana
  • Termék kód: S10032
  • Elérhetőség: Rendelésre (akár 2 hét)

darab