Sensisana Black Mud Peeling 50g

Rendelésre (akár 2 hét) Sensisana Black Mud Peeling 50g

Speciális ápolás

A bőr individuális és célzott ápolására az alábbi hatóanyagok állnak rendelkezésre:

 

Black Mud - a Holt-tenger erejével

Sivatagos vidékek közepén Izrael és Jordánia között található a Holt-tenger. Mivel csak földalatti források táplálják, az idők során rendkívül sok ásvány oldódott ki a ebben a tengerben. Ezeket az ásványokat fekete iszap (black mud) formájában évezredek óta hasznosítják az emberek az egészség és a szépség szolgálatában.

Ez az iszap tartalmaz brómot, amely nyugtatóan hat az idegekre, a magnéziumnak antiallergén hatása van és fokozza a sejtek aktivitását, a kalcium és bór-sók nyugtatják és ellazítják az irritált és stressznek kitett bőrt, a klór és kálium javítják a bőr nedvességtartalmát és serkentik az anyagcseréjét, a nátrium gondoskodik a bőr energia- és tápanyagellátásáról.

Különösen a nagyon száraz és igényes bőr reagál pozitívan a black mud ásványaira.

 

Ásványi föld

Az ásványi föld hosszú múltra tekint vissza, már évezredek óta használják ápolási célokra. Ez a természetes anyag az utolsó jégkorszak alatt keletkezett, mintegy 10.000 évvel ezelőtt, amikor tonnás jégdarabok, kövek és sziklák porladtak szét. A víz és a szél hatására végül kis porszemekké zsugorodtak. A lösz összetétele különböző a származási helyétől függően, de nagyrészt azért kvarcszemcsékből és meszes törmelékből áll. Színe, ami fehér, sárga, barna, vörös vagy zöld lehet, vas és magnéziumoxid tartalmától függ.

 

Ezenkívül az iszap káliumot, magnéziumot, kálciumot és nátriumot valamint nyomelemeket (króm, réz, szelén) tartalmaz. Valamint elsősorban a zöld ásványi föld kovasavban is gazdag. Szabálytalan felületének köszönhetően magas az elnyelő képessége, így magához tudja kötni a káros anyagcseretermékeket. Az ásványi föld finomítja a pórusokat és fokozza a sejtek anyagcseréjét. Tisztátalan bőr esetén a maszk megköti a felesleges faggyút.

 

Black Mud Peeling

50 g

 

Mélytisztító peeling minden bőrállapotra. Különösen ajánlott a tisztátalan és gyenge vérellátású bőr esetén.

Meleg vízzel keverjük el a tenyerünkben és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a bőrbe, majd meleg vízzel mossuk le.

 

Összetevők: black mud (száraz iszap a Holt-tengerből), sárga és zöld ásványi föld, algák*, mezei zsurló kivonat*, cickafark kivonat*.

Jelenleg nincs vélemény a termékről.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha
    • Ár: 7.500 Ft
  • Gyártó: Sensisana
  • Termék kód: S11201
  • Elérhetőség: Rendelésre (akár 2 hét)

darab