BALDINI Illatkompozíció "Érezd a szeretetet!" 5ml

BALDINI Illatkompozíció "Érezd a szeretetet!" 5ml

100% természetes illatkompozício illóolajok és bio-alkohol keverékéből.

A Baldini „Érezd a szeretetet!" illatkompozíció egy friss, átmelegítő illat ylang-ylanggal, tonkával és naranccsal. Ez az érzéki, afrodiziáló hatású illatkompozíció ajánlható szerelmeseknek együttléteik elmélyítéséhez. Valamint minden olyan helyzetben és társaságban, amikor szeretteljes atmoszférát szeretnénk teremteni.

 

Használható szobaillatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz.

Adagolás: Cseppentsen 2-5 csepp illatkompozíciót aromapárologtató kőre vagy berendezésre a jótékony illataura kibontakozásához. Aromakozmetikai használat esetén pl. cseppentsen 8-10 csepp illatkeveréket 50 ml édesmandula olajhoz egy frissítő, energetizáló és egyben ellazító masszázsolaj előállításához.

 

INCI: Alcohol Denat., Parfum*, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Citral, Citronellol, Coumarine, Eugenol, Franesol,  Geraniol, Linalool

* Természetes illóolajok keveréke

75,6%-os Demeter összetevő hányad

 

A TAOASIS cég valamennyi illatkompozíciója a Natrue szigorú irányelveinek megfelelően előállított ellenőrzött natúrkozmetikum. Ez a termék ezenkívül rendelkezik Demeter-minősítéssel is.

Figyelmeztetés: Gyermekek kezétől távol tartandó! Szembe, bőrre és nyálkahártyákra ne kerüljön! Gyúlékony! Tilos lenyelni! Hűvös helyen tárolandó!

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
    • Ár: 1.880 Ft
  • Gyártó: Taoasis
  • Termék kód: BALD141583
  • Elérhetőség: Raktáron

darab