Martina Gebhardt Young&Active Arctonik 100 ml
A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett Arctonik. A benne található értékes növényi kivonatok ribiszkével felfrissítik a fiatal kevert bőrt és ragyogó arcszínt kölcsönöznek neki. A spagírikus primula esszencia és a citromfű hidrolátum támogatja a bőr harmónikus működését.
INCI: Aqua, Alcohol°, Melissa Officinalis Leaf Water°, Primula Veris Extract°, Ribes Nigrum Leaf Extract°, Ribes Nigrum Fruit Extract°, Glycyrrhiza Glabra Root Extract°, Centaurea Cyanus Flower Extract°, Aroma*, Melissa Officinalis Leaf Oil°, Cymbopogon Schoenanthus Oil°, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil°, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**, Citral**, Limonene**, Farnesol**.
Összetevők: víz, alkohol°, citromfű hidrolátum°, primula kivonat°, ribizlilevél kivonat°, ribizligyümölcs kivonat°, édesgyökér kivonat°, búzavirág kivonat°, valódi éterikus olajok: citromfűolaj°, indiai citromfűolaj°, rozmaringolaj°, geraniol**, citronellol**, linalool**, citral**, limonene**, farnesol**.
° Demeter-minősítésű alapanyag
* Ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyag
** Természetes éterikus olajok alkotórészei
A Martina Gebhardt termékek minőségi irányelvei
- A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek
- A termékek nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot, tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert. A krémek és a tejek nem tartalmaznak alkoholt sem.
- Kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.
- Az alapanyagok több mint 95%-a ellenőrzött biogazdálkodásból vagy Demeter-minősítésű termesztésből származik
- Egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciák
- A termékek előállítása bio-dinamikus ritmusok alapján történik
- Minden termék BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik
- Minden termék Demeter-minősítésű
A Martina Gebhardt termékek előállításához nem használnak "szabványosított" alapanyagokat, ezért a termékek illata, színe, állaga gyártásonként kismértékben eltérő lehet. Ez nem minőségi hiba, hanem annak bizonyítéka, hogy termékek gyártásához konzekvensen természetes alapanyagokat használnak csak.
A termékek tárolása 2 és 25 °C között javasolt.