TAOSTONE Elektromos Illatkő

TAOSTONE Elektromos Illatkő

A TAOSTONE elektromos illatkő egyesíti az illatkő és az aromalámpa előnyeit egy készülékben. A TAOSTONE használható vízzel vagy csak illóolajjal is. Optimális működési hőmérséklete lehetővé teszi, hogy bármilyen illóolajat vagy illatkompozíciót a leghatékonyabban párologtassunk a szobánk légterébe. Használata nagyon praktikus és egyszerű, ahogy a tisztítása is.

 

 

A szett tartalmaz  1 db TAOASTONE Elektromos Illatkövet (átmérő 13 cm, magasság 6 cm) és 1 db 220 V-os hálózati kábelt.

 

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

  • Egyszerűen csatlakoztassa a hálózati kábelt az elektromos hálózathoz. Körülbelül 15 perc alatt éri el a készülék a használati hőmérsékletet.
  • Igény szerint cseppentsen bele 10 cseppet kedvenc TAOASIS/BALDINI illóolajából, illatkompozíciójából és máris élvezheti kedvenc illatát
  • A készülékhez kízárólag  a TAOASIS cég magas minőségű illóolajait használja!

 

 

GYIK

 

Meddig érezhető az illóolaj illata?

Ez az olaj típusától függ. Az úgynevezett fejillatok, mint a citrom, narancs, stb. könnyen illanó olajok, ezek illata érezhetően gyorsabban illan el, mint az úgynevezett szívillatoké, például levendula vagy geránium. A bázisillatoknak – például: szantál vagy cédrus – a leghosszabb a párolgási ideje, de az is tovább tart, mire érezhetővé válik az illatuk a térben.

 

Ki kell kapcsolni a thermo illatkövet, ha elpárolgott az olaj?

Nem, a készülék túlmelegedési védelemmel rendelkezik, így biztosított a biztonságos és megbízható használata.

 

Mi történik, ha elfogyott az olaj a thermo illatkőből?

Semmi. Nem károsodik a készülék, akkor sem, ha teljesen elpárolog belőle az olaj. Az optimális működés érdekében, fontos a készülék rendszeres tisztítása.

 

Miért nem kell hozzá víz?

A thermo illatkő használatához nem szükséges víz.  A kő alacsony hőmérsékleten működik, amely elegendő az illóolajok párolgásához, anélkül, hogy azok megégnének. Az aromalámpákhoz azért van szükség vízre, hogy a teamécses által előállított magas hő kontrollálható legyen.

 

 

Milyen gyakran kell olajat cseppenteni a thermo illatkőbe?

Amilyen gyakran csak szeretne. Gondoljon viszont arra, hogy az illóolajok aromája még egy ideig a levegőben marad, akkor is, ha az olaj már elpárolgott.

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
    • Ár: 9.980 Ft
  • Gyártó: Taoasis
  • Termék kód: TAO34386004
  • Elérhetőség: Raktáron

darab